From polefitness to board meeting

A week filled with totally different topics. Ok… That is ”the normal” in my life. But sometimes I smile when I look back at my weeks.

Det är så underbart att ha både tid och energi att stå vid datorn och göra saker som jag inte orkat eller haft energi att prioritera. Det är intressant hur mycket energi man får när man har ”en plan” och man ser en klar bild av hur man kan lösa det för komma framåt.  Fast det blir inte mycket dötid över till att blogga. 
I måndags hade vi sista polefitness träningen för den här omgången. Om 2v. startar en ny 6v kurs så då kör vi vidare. Vi har så himla kul. Idag kom artikel i Eskilstun Kuriren ”Svettig träning på en stång”. Fina bilder fin artikel. Fast om man skall peta i texten så har ju jag yogat sen 2001 förutom uppehåll i 3år pga diskbråck. (Blev lite missförstånd där.)

I onsdags Yoga Body Mind Mix klassen på World Class. På kvällen hade jag telefonmöte med Svenska/Skandinaviska FOP föreningen och det är så himla kul nu. Föreningen växte ju som ogräs de åren när jag fick diskbråck och Hugo gick i högstadiet och livet var ganska jobbigt och smärtsamt överlag. Nu har jag äntligen ork igen och för min del handlar det om att göra mig av med en hel del rent föreningarbete. Och tillsammans bygga vidare så föreningen får en riktigt stark och stabil grund. 

En riktigt skön och solig vecka dessutom. No more icebusg den här säsongen hoppas jag. 

Hejsvejs – Marie

   
   
Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.