Polefitness Strenght training IG Inspiration

It is Wednesday evening and 2days after polefitness class. My muscles are sooooo tired and sore. When doing fun things it’s easy to exercise and gain strength.

I måndags va 5e gången Louise och jag var på polefitness på Let’s Move dansstudio. Jag har en sån grym träningsvärk. ÖVERALLT!!! 😂 och lite blåmärken. En timme går så fort men vi har grymt roligt. Mycket skratt men också så enormt häftigt när man lyckas med tricks som ser helt omöjliga ut. Lika frustrerande är det när man skall göra det åt andra hållet. ”Sträck höger böj vänster nej det inre eller var det yttre??? Och snurr i skallen när man lyckas få fart på snurrarna. Klättra upp i taket och få det att se grasciöst ut… Ehhhh näe grasciöst har vi inte riktigt kommit till än. Men sliter gör vi. Men det är ju inte slitigt som tråkigt det bara så kul och inpirerande och med tanke på den träningsvärk jag har så är det helt klart många små muskler som får sig en omgång. 

I måndags var Eskilstuna Kurien där, fotade och intervjuade både oss och våran  underbara danslärare. Det kommer väl i tidningen vilken dag som helst. 

Hejsvejs – Marie 

   

Instagram är min stora träningsinspiraton. Det var där handståenderesan började. Det var där jag verkligen blev sugen på att testa polefitness. Min yoga har också utvecklats enormt tack vare utmaningar, videos och yogatips. IG är en helt underbar community. Man får pepp och hjälp och nya kravlösa sköna vänner. Här nedan är min polefitness inspiratör från Vegas. Vi har följts åt länge nu och det började med handståendet. 

  

Själv har jag fått rollen som den man frågar när man inte hittar ”nyckeln till att låsa benen bakom nacken”. 

01

Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.