Medfödda Yoga skills 

Sometimes I feel like a cheater when I’m in a yoga challenge at IG. Feels unfair to others when it’s a pose I been able to do ever since birth.

När man kämpar för saker. Tränar passionerat och verkligen anstränger sig. Då blir jag stolt när jag lyckas och jätteglad för likes på IG. Då är jag liksom värd att få likes. Men alltså, sånt här? Sånt som är medfött och jag har så mycket gratis av. Det känns verkligen som jag fuskar. Lotus är min naturliga sittposition. Har alltid varit. Jag satt så på stolen i skolan, sitter fortfarande så när jag äter middag hemma. Jag lekte så här med min kropp som barn men då hade jag ingen aning om vad yoga var. För mig har ju alltid sträckta ben alltid varit det svåra. Så att gå ner i spagat eller göra saker med sträckta ben är fortfarande min utmaning.

Men man kan ju inte sticka under stol med att det här ser ju svårt och konstigt ut.

Hejsvejs – Marie


Stöd FOP Forskningen.

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.