Grey day pictuers

From my running path. I took a totally different way today. Felt good to skip the ice-path in the forest and to wear asics running shoes instead of icebugs.

Det är farligt att sola. Ja, jo, men ibland, några gånger på vintern är det skönt att krypa in i ett solarium och få lite färg på huden. Jag känner mig piggare och blir lite gladare när jag ser mig i spegeln. Och det känns väldigt bra.

Men det var lite beslutsångest innan jag väl bestämde mig för att sola. Jag gillar inte att slösa bort tid och jag föredrar att springa i skogen där det är tyst från trafik. Men löpspåret i skogen är åt ena hållet och solariet åt andra. Så efter lite övervägande ”för / emot” blev det en löptur på trottoarerna idag. Jag slapp isgatan i skogen. Icebugsen är grymt bra men man måste ju ändå ha koll var man sätter fötterna. Skönt att ha vanliga löpardojjer och kunna springa fritt. Ingen is på trottoarena men riktigt gråtråkväder med +3 och regnet hängde i luften. Fast det var skön luft att springa i. 

Väl i solariet så spelar dom bara gamla 80tals låtar och jag får sån flash back feeling från 80talet. På den tiden när vi nästan alltid solade på lördagar och fixade oss inför utgång på kvällen 🙂 

Men jag började dagen med en #kaffepåtrappen. Det är väldigt skönt för ryggen att sitta där. Och jag vaknar. 

 ”Perfect way to wake up, with a coffe outdoor +3c. And sitting on the stairs is really comfortable for the back”.

Hejsvejs – Marie 

 

Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.