Affirmation & Success 

A song about together belive in the dreams and never give up on the hope. Dream so big that the surroundings shake their heads and think it’s impossible dreams…

Det här är min ”livet med Hugos FOP” låt. Önskar så att Eric Gadd gör en version på Engelska så fler såna som jag kan få inspiration från den.

När man lever med FOP ställs man inför struliga sällsynta saker ihop med byråkrati, flare ups, smärta, idioti, stress, spänningar, trötthet… Men framförallt ovisshet och väntan. Man vet aldrig vad man vaknar till. Blir det skelett? Funkar kortisonet, är det bättre i morgon eller sämre? Forskningen går framåt, kliniska tester pågår men tiden har sin gång, allt tar den tid den tar. Man måste bara gilla läget. Man får inte ställa livet på paus.

Vi har bara ett liv och det är bäst att ha så kul man bara kan på vägen. Försöka ignorera flera månaders väntan på brevet från försäkringskassan som kan spoila eller trygga vår framtid ett par år framåt. Har dom förstått… Jomen klart som fan det går bra, det måste gå bra. Hjärtat stannar för en sekund när brevet från försäkringskassan efter 9 månader ligger i brevlådan… ”Domen har kommit…panikkänslan i magen…vågar jag öppna?”.

Man får inte oroa sig, man kan inte tänka på alla om och när. Man måste leva, drömma och ha kul på resans gång. Även om vissa saker stundvis hugger tag i en är jag stolt över mig själv att jag är så bra på att inte oroa mig. Och att Hugo som snart är 18år aldrig varit deprimerad eller beklagat sig för att han har FOP. Att han lever sin dröm och tror på framtiden.

Det är dessutom en otroligt häftig känsla när man lyckas med saker på vägen. Jag är ju i och försig ingen som oroar mig i onödan. Men ibland kan jag bli osäker och behöva sätta på den här låten bara för att slå in textraden i huvudet ”VI KOMMER ALDRIG, ALDRIG ATT FÖRLORA!” För att vinna över osäkerheten. Att verkligen bestämma mig för hur det skall bli. Att allt kommer gå bra. Hjärnan är grymt lättlurad, det fungerar för mig och det finns även forskning på att hjärnan är lätt att lura.

Att samtidigt när jag är osäker se till att tänka på den enormt stora lyckokänslan som kommer när jag lyckas ”Vinna över FOP”. Jag får alltid ett stort leende och känslan av att vi kommer att vinna infinner sig när jag hör dom här raderna. ”Dom säger att våra drömmar är för stora. Blicken mot himlen och lyckliga tårar… Medan dom skaka på huvet levde vi här i nuet och vi drömde ihop, vi gjorde alltid nåt stort. Dom kommer aldrig förstå…”.

VI KOMMER ALDRIG ATT FÖRLORA! Det är en grymt bra låt, funkar både som affirmationshjälp och som en firarlåt när jag lyckats vinna över livet med FOP på olika sätt.

”It’s both an affirmation song and a success/celebrating song for me… I hope you one day will be able to hear it in English. I sent a wish for my 50th birthday at Twitter today asked him to make an English version of  this song. I hope my dreams for that is not to big 😉 ”

Hejsvejs – Marie

Inner piece, fokus, vilja, styrka, balans, trygghet, frihet, kärlek, hopp och en naiv drivkraft & tro på att ”det går”.
 Stöd FOP Forskningen.

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.