På tåget mot Sällsynta Dagen

Rare Disease Day February 29. The day that occurs only 1 every 4 year.

Nu på ett försenat tåg mot Stockholm. Fördelen med att bo 5min promenad från tågstationen är att man hinner få notiser i mobilen om att tåget är försenat. Innan man går hemifrån. Så jag passade på att hänga upp tvätten jag glömde hänga upp i går kväll. Konsten att utnyttja tiden.

Jag kommer att missa starten på den sällsynta filmfestivalen som är på Rival, Mariatorget på söder i Stockholm. Men jag kommer i alla fall att vara där några timmar. Jag velade ända till igår om jag verkligen skulle åka upp för måste åka hem innan det slutar. Hugos assitent är på semester, vikarie är fixad men jag har lovat laga mat innan jag skall jag iväg på pole-fitness halv åtta ikväll.

Malin Holmberg på Riksförbundet Sällsynta diagnoser slutar på sällsynta nu i mars. Jag mailade med henne i går och kände att jag verkligen ville komma och säga ”lycka tilll på nya jobbet”. Jag har med åren även lärt mig att man måste inte vara med på allt från start till slut. Det går att ”göra sitt bästa”. Och framförallt göra det man känner är viktigt och man verkligen vill. Jag vill ju vara med och uppmärksamma den här dagen. Den är viktig.

”Now finally on the train. Delayed 30min so I will miss the start. But… I am on my way. We live close to the train station and I got the notifications in my phone before leaving home. So I took care of the laundry that I forgot yesterday 🙂 using ”ded-time” in a good way.”

Hejsvejs – Marie


 Stöd FOP Forskningen.

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.