Sun Run Yoga Handstand

A day when the weather was beutiful but not as warm as it fools you to believe. 

Strålande sol men riktig isgata i löpspåret. Visst man kan ta vanliga löpardojjer och springa på trottoaren. Men jag ville verkligen komma in till tystnaden i skogen idag. Vissa dagar (som idag) ids jag inte ens bli förbannand eller irritera mig på alla dessa hundägare som har sina hundar lösa i löpspåret. MEN! Jag varken ler, hälsar eller ens ger dom en blick. Jag säger till ibland, men vissa dagar är det bättre att bara igorera och stanna kvar i sin egen bubbla av skön känsla. Känslan att jag faktiskt är ute och springer med mina icebugs och har ett grymt bra fäste. Skönt löpväder men egentligen inte alls så skönt väder som solen ger intryck av att det är. Tycker jag.  Men varmt och skönt inne och det blir mysigt ljus när solen skiner in i huset.

Och det här med att stå på händer, det är riktigt kul just nu. Jag ser att vinkeln (axelleden över knogarna) börjar hitta rätt av sig själv. Armbågarna pekar nästan åt samma håll som näsan (ej ut åt sidorn). Stabiliteten i armbågslederna är så mycket bättre. Även stykan i händerna och handlederna har förbättrats sista månaderna. De där små detaljerna som gör att jag börjar hitta kontrollen. Bådar gott inför min 50års dag i November när jag skall gå på händer. 😉 jag börjar tro på mig själv att jag verkligen kommer att lyckas. 

Yogan och all daglig stretch efter jag sprungit gör ju också kroppen blivit så mycket mer balanserad än tidigare. Att jag inte har en tydlig bättre eller sämre sida längre. Det är intressant att experimentera med kroppen och fokusera på att jobba med sina svaga och stela sidor. Man blir väldigt både smidig och starkare av det.

Hejsvejs – Marie

    

Idag hade jag en Paparazzi (min man) liggandes i soffan. ”Vi?!?! har morgongympa…” Tror ingen trodde på P när han postade den kommentaren & bilden på FB. 🙂 

My handstand is getting better, feel stronger in my hands, vrists and the elbow-joint. The shoulders begins to find their right position over the hands…(don’t remember the words in English for the finger joints).”

 
 Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.