To step outside the comfort zone – Youtubekanal

A YouTube Channel. Speaking my Swedish-Conversation-English & share my Yoga Body Mind Mix & High Heel Yoga.

Ibland är det bara att blunda, hålla för öronen och köra. Så obekvämt men så j-a bra. Är så stolt att jag vågar. Det är samtidigt så enormt roligt att dela med sig, inspirera och hjälpa andra. Minns första gången jag delade yoga bilder på IG december 2013 när jag körde Superhumanyogis (tror det var hans första) 10dagars utmaning för att bygga styrka i överkroppen för att bli starkare i handståendet. Första bilden var såååå jobbig att dela. Sen en dag kom det rörliga bilder på IG. Jag delar dem utan ljud så den som tittar kan skapa sin egen ”känsla” utan att jag stör. 

Men nu har jag hoppat rakt ut i en okänd värd. Kan säga att jag är mer bekväm dela en bild där jag är fotad naken än en påklädd video där jag pratar. Det känns mer naket, som att dela ”hela sig själv” när rösten är med. Men det är så häftig känsla att ändå våga chansa och bara köra på. Hejhopp och välkommen att följa mig.

Once in a while there is time to just close the eyes and jump right out of the comfort zone. And share  experience & inspiration. Honestly I feel more dressed and comfortable charing a nude picture of myself then I do sharing a video with my voice on. It really feels like get totally naked. But at the same time it is a ”scary-cool” and fun feeling to take the chance, jump and just do it. So please smile, get inspired, follow and share my YouTube chanel. ❤

Hejsvejs – Marie 

  

  

 

Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.