Week in pictures 

Life is exciting, a lot of things going on right now.

Livet är spännande. Det händer mycket nu, bitvis lite rörigt men det löser sig. Veckan som gått har varit minst sagt upp och ner och fram och tbax. Men det känns otroligt bra just nu. Jag kommer ha mycket på min agenda ett tag framöver om jag skall lyckas med mina planer. Mer om det framöver. 

Här kommer lite bilder från veckan som gått. Allt från pole-fitness, yoga, handstående, löpning i spöregn och blöt ända in på trosorna (idag minusgrader snö och icebugs) till ego-dag i Stockholm och ”bild i huvet” efter lyssning på motivatationspodden med Olof Röhlander & Andreas Carlsson, kan verkligen rekommendera den podden. Inspiration och igenkänning.

Hejsvejs – Marie 

   
Polefitness på Let’s Move (jag är klart äldst på stället) så superkul. Det är jag och min fd jobbarkompis/min frisör Louise (Just tip It) som ”leker” på måndagskvällar.

  

En minst sagt BLÖT LÖPTUR. 🙂 – WET RUN! 

  
  

En ego-dag i Stockholm. Jag har återtagit ”soffan” på tåget. Den var min bästa vän under åren mitt diskbråck inte lät mig annat än stå och ligga. Det blev en fika hos Sam & Jessica på Lilla Ekot på Riddargatan, Östermalm. Jessica som jag lärde känna under inspelningen av She’s Got the Look skapar magi i köket och ställer ut sina tavlor på väggarna. 

Sen gick jag vidare till Gamla stan (där var det skidtävling runt slottet) Men jag var där för en helt annan sak som jag velat göra länge. En Astro reading, att se hur alla planeter stod när jag föddes och vad det nu kan ha för betydelse. Astrologic som det heter på Engelska ”Astro-logik”. 

  

Jag är ingen konstnär. Men den vänstra teckningen blev till 2010-11 nåt, när jag läste boken ”Lyckan, kärleken och meningen med livet” och gurun från Bali säger ”stå med föterna på jorden som om du hade fyra ben, betrakta välden utifrån ditt hjärta och låt dit huvd vila i ett virrvarr av grönska” el nåt sånt… Det där var bilden som kom i mitt huvud då och tuchpennan fick fart (inte alls som den sen kom att se ut i filmen senare). 

Den högra bilden kom i mitt huvud nu i veckan när jag lyssnade på podden och Andreas Carlsson säger en massa kloka saker. Ni kanske inte ser det… men det är samma ”kvinna”(@lilbellula) som flyttat upp i en lotusblomma, nu i skräddraställning och med fyra armar. Svävandes över två stabila grunder… Ja, ja nu blev det lite djupt här men inte så märkligt som det verkar. 
 
Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.