Loadingstation half way home

That was a tough run. 15min against the wind felt like uphill. Then I had 20min left to walk home. Soooo hungry.

Herreguud så slut i huvet. Blåser halv storm rena uppförsbacken i kombo med alla bilar utefter västeråsvägen. Jag bryr mig ju inte så mycket om hur långt eller fort det går. Jag kör mina 20min om jag inte springer i löpspåret. Och springer mina 3km när jag springer i skogen. Men vet inte hur jag tänkte idag för jag hade ca 20min kvar att gå hem när jag sprungit 20 och nåt så sjukt trött och HUNGRIG!!! Ibland tar frukost nr 1 slut snabbt. Lite full i skratt av skyltarna vid Parken Zoo.

Nu landat hemma på yogamattan och väntar på att smoothien skall sjunka in i kroppen så den får lite liv igen. 

Hejsvejs – Marie 

    

 ”Loading station” 

     

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.