Good morning from the kitchen

When the weather help me decide.

Skönt när man slipper bestämma själv. +4c regn och blåser halv storm ute. Vågar inte springa i skogen och riskera få ett träd i huvet. Isen är inte helt  borta i spåret och jag hade lite svårt att bestämma om jag skulle ta icebugs till skogen eller löpadojjer på grusiga trottoarer. Nu bestämde vädret åt mig. Tack! 🙂

Sitter på golvet i köket med en kaffe och lyssnar på Rix Morronzoo från mobilen. Men vilken dag som helst skall dom vara igång i sonossystemet igen. Saknar att komma ner i köket på morgonen och höra deras röster. Jag har den kanalen inställd på ”väckning” klockan 08.00 mån-fred. 

Jag gillar rutiner kanske det som människor förväxlar med diciplin och ”duktig”. Eller kanske det som gör en diciplinerad för det går på skön rutin med handstående, löpning och yoga varje dag. Löpningen blir iof ibland en PW och ibland en vilodag. Men de sakerna är kravlösa rutiner i mitt liv som jag mår bra av.

”Drinking my morning coffee sitting on the floor listening to the radio from the iPhone since my favorite station at the moment not working at Sonos. Also listening to the hard wind and rain outside and realize that run in the forest with icebugs (ice is not totally gone there) is not an option today. I don’t want a tree in my head. Feels good because I had problem to decide if running with regular running shoes or icebugs.”

Hejsvejs – Marie 

   
    
   
Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.