Yoga & turn off the brain

When complicated things enter my life and the ”angry-stress” hit me. Yoga & jewelry helps me turn off, get calm and restart with a clear brain. 

Tänker på åren mellan sept 2010-sept 2013 när jag inte kunde yoga på grund av ett diskbråck i ländryggen. Det är inte konstigt att jag var så nära väggen sommaren 2012. I dag kan jag lägga allt åt sidan och plantera mig på yogamattan eller sätta mig och göra smycken. Båda sakerna har en förmåga att ta in mig ett lätt meditativt tillstånd. Ibland dyker viktiga saker (läs j-a skit problem gällande livet med en  sällsynt son) upp som kräver lite extra tankeverksamhet och dessutom har deadline. 

Man kan ju tycka att ”hinner du yoga & göra smycken då?”. Ja, det är häftigt vad lugn, klar och fokuserad hjärnan blir när den får chans  att stänga av en timme eller två. I synnerhet när det är skitjobb som jag helst inte vill göra. 

Då är det också skönt att göra nåt fint innan, som jag blir glad av. Att sätta mig och göra mini berlocker och bara skita i att göra det tråkiga så helt plötsligt har jag energi att göra det tråkiga också. Win! 

Hejsvejs – Marie 

   
  

20st ”bebisar” pyttesmå berlocker som skall med mig på en kul grej på lördag. Mer om det kommer i ett senare inlägg. Special made perl pendants. Så löjligt söta dom blev. Den här lyckan när det skapas vackra saker i händerna är svår att beskriva i ord. 

   
Och det där jag skrev om gamla tår&fötter… Här kommer en bild på mina rosa tånaglar iaf  🙂 dom blir jag oxå glad av. Mer om tår, fötter, highhels & yoga kommer i senare blogginlägg…  
Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige.

Annonser

3 kommentarer Lägg till

 1. Ulrika skriver:

  Jag ser fram emot att få se dessa berlocker och dina andra smycken i verkligheten. Lång kram till dig 🙂

  Gilla

  1. Marie H Fahlberg skriver:

   Kram tbax 🙂 och kaffe!!! Tänk att det var twitter & löpning som förde oss samman.

   Gillad av 1 person

   1. Ulrika skriver:

    Tänk om vi, till och med kan se fram emot en 3 kilometare tillsammans om något år 🙂 men vi börjar med kaffe 👍

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.