50 shades of… Pink?

And purple. Suddenly everything has a touch of pink. Even the food. Might be me who try to keep a balance with all the shades of grey, white and dressed in black when run & pw outdoor.

Rosa? Utomhus är allt vitt, grått och snön vid vägarna börjar bli gråbrunskitig. Det var -14 grader idag när jag gick ner till World Class för veckans lunchyoga. Iförd svart jacka, svart hatt, svarta termobyxor (jag vägrar frysa) men så förglös. Till och med ryggsäcken är svart. 

Fast… Tydligen är allt annat rosa såg jag när jag kollade igenom dagens ”foto-skörd”. Köpte nagellack häromdagen och kunde inte bestämma mig vilken rosa så jag tog alla tre och nu är till och med tånaglarna målade i 3 olika nyanser av rosa. Matchar min yogamatta, så snyggt! Men besparar er en tåbild, fötter är inte så snygga på bild, jag erkänner jag försökte fota men…. Näe! 🙂 

Det blev ett riktigt skönt lunchyogapass idag och 20min löpning + 20min walk på bandet. Det kändes riktigt bra att kunna springa och gå med fri feeling i axlar/hals/nacke. Utan dubbla tröjor, luva, halsduk, vantar och dubbla stumpor i icebugsen. Fast det har gått riktigt bra att gå/jogga/lufsa ute i kylan oxå.

Men när jag har lyxen att kunna välja att springa ute eller inne. Så ledsnar jag på alla kläder som låser fast kroppen ibland.

Nedan även ett litet bildbevis på att ”jag lever som jag lär”. Mellanmål i omklädningsrummet efter löpturen. Äta ordentligt utan att krångla till det är nog näst efter sova det viktigaste för att hålla mig pigg. 

Hejsvejs – Marie 

    
  Stöd FOP Forskningen. 

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.