Energizing words ”Vi tyckte du var jättebra lärare”

We really enjoyed to yoga with you last year.

Idag påväg in till Lowes yogaklass blir jag stoppad av en kvinna i 60 årsåldern. ”Visst var det du som vikarierade för Lowe ett par gånger när vi var på det andra stället!?! Ville bara säga att jag och min vänninna tyckte du var så himla duktig. Jag vet inte om jag har sagt det förut? Men jag vill verkligen berätta att vi tyckte du var jättebra lärare”. Det känns ju lite extra kul att få en sån komplimang/bekräftelse nu när jag är igång och har yogapass igen.

Jag är ju upplärd av Lowe och går på hans pass. Så när jag hoppat in som vikarie har jag stor respekt för  både Lowe och hans elever. Att göra mitt bästa i att leverera ”Lowe yoga” så alla känner sig hemma i yogan. Även om jag är den jag i mig själv. Jag kan ju liksom aldrig vara Lowe.

Jag är ju så glad att Lowe är hemma i Eskilstuna igen sen några är tillbaks. För utan honom skulle jag inte vara där jag är idag. Han är både min naprapat och yogainstruktör. Det är viktigt för mig att gå iväg och yoga, få guidning och tanka lite annan yogaenergi. Inom yoga blir man aldrig fulllärd. Det finns konstant utvecklingspotential även i basövningarna. Dom som är de viktigaste övningarna.

Lowes yogaklasser är supesköna att gå på. Spelar ingen roll om det är nybörjarklass eller mer avancerad. Det är alltid en skön, positiv och avslappnad stämning. Ibland använder han min kropp som ”visnings objekt” för att förklara ”vartåt vi strävar” i vissa positioner. Så jag får vara till lite nytta också. Det är kul.

Hejsvejs – Marie


Stöd FOP Forskningen.

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

FOP Sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.