Tattoo

You know it when you see it.

Jag har en ofärdig tatuering. Eller rättare sagt jag har två tatueringar som skall ”knytas ihop”. Det fattas lite för att få det till en snygg helhet. Den ena är guden shiva den andra är en pinuppa med trollsländavingar, djävulshorn och gloria. Det är dom två som anas ibland på mina yoga/handståendebilder. 

Jag har hela tiden haft en plan. Men det måste bli bra och jag har inte hittat det jag söker. Yin Yang på nåt diffust vis, två stycken minitrollsändor, fjäril, hjärtan, blommor nåt mönster som kan knyta ihop allt. Men det måste vara rätt feeling. Så har tankarna gått i några år. Igår dök den upp, bilden som har alla delar jag behöver och rätt känsla att förmedla till tatueraren. Så kan han rita utifrån den bilden knyta ihop mina två till en. Balans & harmoni. 

”A picture of all my thoughts for the past years, yin yang, tiny dragon fly, butterfly, hearts, flowers or something like that. To make my 2 tattoos become one. Yesterday I saw this picure with all the parts I want and the right feeling. Now the tattoo artist has work to do. With inspiration from this picture ”knit together my shiva & my gloria & devil horn drangonflywinged pin-up lady” to become one amazing tatto. With balance and harmony”

Hejsvejs – Marie

The text to this image was: ”Balance in your life is so very important. Take time to find some”.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.