Couldn’t resist 

New Icebugs. Expensive is only things not worth the money. I relly hope this new model is better for my knee then the old ones I got in 2012.

Jag kunde inte låta bli. Fick lite lätt ångest av tanken på löpband, inomhus och svettig gymlukt i håret (jag älskar när det luktar skog om håret efter en löptur). Igår var jag på Ortosia och köpte icebugskängor med kardborreband åt Hugo. Hans fötter har växt klart så det är helt klart prisvärt. 1700:- så han kan gå utomhus, även om det bara rör sig om några veckor/år (ibland månader). FOP diagnos orsaken att han inte få slå sig.

När jag betalat och skulle gå sneglade jag på löparskorna. Frågade i förbifarten om det var nån dämpning i dom nya icebugslöpardojjerna. Jaaaaa! Stor skillnad mot dom gamla. Så det blev ett riktigt spontanköp. Men nu skall jag vara försiktig. Minns att jag körde på som en tok 2012 (lyckan att springa på snö och is) när knäet sa ifrån. Så idag blev det ”inskolning”, en power walk med lite jogg i uppförsbackarna. Känns superbra. Änsålänge nöjd, grymt skönt att vara ute året runt och utan att riskera att halka.

Hejsvejs – Marie. Ps. Dyrt är bara sånt som inte är prisvärt.

  

Stöd FOP Forskningen.

Bankgiro 5823-7140.

Swish nummer 123 640 26 30.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.