Mysigt yogapass 

Jag trodde nästan jag skulle bli själv idag. Det börjar närma sig jul och ett lunchyogapass eller träningspass är ofta sånt som blir bortprioriterat den här tiden. 

Men vi blev 3 stycken och så himla skönt pass idag, tända ljus som vanlig. Inga lampor som tänds och bara lugn musik som ”flyter runt” lite lagom obemärkt. 

Jag kommer köra lunchyogan på onsdagar utan uppehåll fram till nyår och forsätta in på nästa år. 

Jag är en vän av rutiner, tycker inte om uppehåll om jag ändå är på hemmaplan. Det blir spännande att se om någon gör mig sällskap nästa vecka? Dan för julafton. Jag hoppas det annars kommer jag spendera en timme med att hjula…

Jomen det är sant! Jag har för dåligt med plats att hjula hemma. Och har nyligen lärt mig att det är ett perfekt sätt att träna ”ramla rätt när man tappar balansen i handstående”. Ni som läst bloggen tidigare vet att jag har som mål att gå på händer när jag fyller 50år den 21 november 2016. 

Men yogan är den som bygger styrkan i rätt muskler och lär mig kontrollera balansen och skapa närvaro och medvetenhet inne i kroppen.

Man kan börja använda yoga som träningsform enbart i syfte att bli mer vältränad eller bli smidigare. Men när man väl trillat dit så händer det nåt i kroppen och helt plötsligt en dag så börjar man yoga för yogans skull. Det är en skön känsla. Välkommen att prova om du är ledig eller behöver en skön paus på lunchen dagen före julafton eller dagen före nyårsafton. Kanske avsluta 2015 med att prova nåt du aldrig testat förut eller äntligen få till det där träningspasset du tänkte du skulle börja med 2015. 

Hejsvejs – Marie @lilbellula

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.