Bergskristallsmycke för FOP

Together We Can Move Mountains.

När man jobbar ideellt som FOP Ambassadör så kan man ju söka bidrag från diverse olika stiftelser. Men jag tycker det är så dötråkigt att spendera tid på att skriva ansökningar bara för att få in pengar till mig själv. Det tar tid liksom från viktigare saker, fast jag vet att det skulle vara lönsamt. Det är nackdelen när man inte drivs av att tjäna pengar. 

Men jag tror det också handlar om att jag vill känna mig fri. Så länge jag inte får betalt så kan ingen ställa krav på mig och det är en enormt skön känsla.

När jag började tillverka stensmycken blev det som en healingprocess på många sätt. Men det blev ganska många. Jag är ju lite nördig så jag började numrerade alla och skriva vilket daum dom tillverkas, jag tycker sånt är kul. Men kunde ju inte använda alla själv så det blev en webbshop (dagens teknik är underbar). Egen företagare är jag ju sedan tidigar så det var ju inget krångligt.

Jag är som min egen sponsor. Mina stenhängen hjälper till att finansiera mina resor och utgifter jag har som FOP Ambassadör. Och lite information om FOP åker med varje hänge tilsammans med information om stenens ”magiska” betydelse, tillverkningsdatum & nummer. 

Hängen med bergskristallen kostar 370:- varav 20:- går till FOP Forskningen. Ja ni ser jag kan ju inte ens ta hela summan själv även om jag försökt. Men det är väl så när man brinner för att sprida information om FOP då blir det bara så. Igår blev det ett par nya hängen i lagret. Titta gärna in i @lilbellula webshop än så länge finns lite blandat med stenar. Framöver kommer bara bergskristallen och wishing bear att finnas i webshopen men hängen av andra stenar kommer jag göra på betällning.  

”The price for a Mountain Crystal pendant is 370:-(SEK). And 20:-(SEK)/ sold pendant goes to FOP research, the other part goes to finance the travels and expenses I have as a FOP Ambassador.” Welcome to the webshop @lilbellula jewlry

HejsvejsMarie 

   
    
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.