Rest when time is

2010 I got a herniated disk in my lower back. Was not able to sit without pain for loooong time. I still don’t care what people think when I rest my back on the train.

Idag var min rygg sliten, det har varit mycket sittande och resande sista veckorna så det blev ryggläge på tåget till Stockholm. Efter tidig löptur, stretch, yogautmaning & det dagliga handståendet. Jag hade möte med Eva från Luleå som också är FOP mamma, vi har känt varandra sedan 2004 när jag startade FOP föreningen. Hon skall ta över arbetet som kassör i vår Skandinaviska FOP förening och när hon ändå var i Sthlm i annat ärende så passade vi på att ha möte, gå igenom och lämna över. Nu ha jag intagit ryggläge på tåget påväg hem igen. Fick lite julfeeling när jag kom in på centralen från Klarbergsviadukten.

”Was a bit tired after all travelling the past weeks. Now I am on my way back home again. Love this spot on the train where I ”park my back”. I was up early today for my 3km run, stretch, yogachallenge and the daily handstand. Then I spent 4h in a meeting in Stockholm got some organsisation work done. Feels so good. And the central station in Stockholm gave me a little bit of Christmas feeling.

Hejsvejs – Marie


  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.