Handstandjourney 

Time to hit the next level. Less then a year left to reach my goal. To walk upside down at my 50th birthday. Now with help from the Cody app & Dylan Werner.

Jag har sett den här appens konto @codyapp cirkulera på IG men inte haft helt koll på hur det funkar. I går råkade jag se Cody app & Dylan Werner yoga  ”FlyStrong III” den är avancerad. Det är del 3 i en serie av 3st 30dagars riktigt nörderi i vad som krävs, hur man skall träna, stretcha och varför om man vill bli riktigt bra på att stå på händer. 

Så idag bestämde jag mig för att ladda ner appen. Fixa konto och börja med att köpa ”FlyStrong” som är del 1. 30dagar, 1video/dag ca 20min. För att verkligen få hela grunden, alla detaljer och små knep. Jag har ju mycket av grunden klar. Nu är det mest bara rädslan som skall bekämpas. Och hitta detaljerna & kontrollen. Jag vill kunna pressa upp utan vägg och knalla iväg på händer. Det är mitt mål 🙂 

Jag har ju följt Dylan Werner på IG i nästan två år. Han är helt makalöst stark och har sån kontroll. Såg för ett tag sedan att han kommer till Stockholm och har klasser i handstående på Yogagames i Februari. Sannolikheten att jag kommer vara med på nån av dom klasserna är ganska stor. Inspiration på hög nivå.

Hejsvejs – Marie, a middle age woman on a handstandjourney 

   
    
    
    
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.