Amsterdam, sammanfattning & bilder

And a few pictuers from Amsterdam

Det är lika intensivt varje gång jag åker på FOP seminarium. Igår morse lämnade jag rummet 8.30 och var inte tillbaks förrän framåt midnatt. Forskare, läkare, läkemedelsföretag & familje. Det har hänt så otroligt mycket  i mitt liv sista 1,5åren när det gäller FOP.
Den här resan visste jag inte riktigt var den skulle leda. Men ni vet när man bygger pussel… Eller tredimensionella pussel som i det här fallet. Man vet var man påväg, man vet vad som saknas, man har ett hum om vilka bitar som skall hänga ihop. Men i verkliga livet vet aldrig vilken person som är kittet eller vem som är pusselsbiten som får rätt pusselbit att fastna. Det är en häftig resa av möten och dialoger och människor som möter människor.

Nu sitter jag på bussen till flygplatsen. Är så glad att jag antecknat så mycket som jag jag gjorde igår. Det så mycket information som trängs i min hjärna just nu. Det skall bli skönt att komma hem till datorn och ta tag i alla trådar som kan börja knytas ihop. Läkare som skall kopplas samman. Information som skall skickas vidare. Nya nätverk som skall byggas….

…Nu hemma i soffan 02.30. Hann inte skriva klart förut, eller snarare så atthrnan var lite för trött. Flyget blev försenat drygt en timme pga ovädret. Pappa ”min taxi” fick köra hem i riktigt ruskväder. Regna som attan och när vi närma oss Eskilstuna övergick det snö. Så äntligen hemma.

”To explan this letter shorts in English. This weekend has been great in so many ways. Talking to researchers, doctors, pharmaceutical companies and it is a lot about collaboration and communication. And to create networks, at this meeting we talked a lot about creating a team of FOP doctors in Europe and more. Now back home in Sweden, in the sofa, in the middle of the night. The flight was delayed 1h 15min. So… Time to sleep now.

The rain transformed in to snow on the way back home – Winter is here. Hejsvejs – Marie

  

  
  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.