Morgonlöpning / Sightseeing i Amsterdam

It’s dark at 7.15 in the morning. But feels great to run in the mornings. ”Sightseeing-running” in Amsterdam.

Ser ut som fullmåne, startar runkeepern och springer motsatt håll från gårdagens shoppingstråk. När jag är på nya platser utan karta och noll koll på hur det ser ut då springer jag 10minuter åt ett håll sedan vänder jag och springer 10min tillbaks. Det är kul man hinner se ganska mycket på 10min. Nu hittade jag även raw food cafeet som jag såg från bussen när jag kom från flyget igår. Fint väder idag. Sista bilden är utsikten från frukosten. Gomorron!

Hejsvejs – Marie


     

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.