FOP möte i Amsterdam 

FOP meeting starts tomorrow so today I just sightseeing by walking and watching out for all biking people, scary! 🙂 they are everywhere and the tram… But it’s a really nice city.

Starta morgonen med en kaffe ute på trappen +9 grader och tvärmörkt vid 06.30. Vägde handbaget och insåg att jag kommer nog resa så här i fortsättningen för det vägde bara 7,7kg. Med andra ord kan jag shoppa för 4,3kg. Som vanligt fick min pappa agera taxi till Arlanda.

Jag mötte en man i kön in på planet som började prata om gurkmeja & ingefära ”Golden Milk” googla det (skriver jag bara för jag själv inte skall glömma bort det). På tal om nyttiga saker, jag är ju inte manisk nyttig. Just nu ligget på hotellrummet med en kopp English Breakfast te och en minipåse Doritos sweet chili pepper… Jag tänker alltid att jag skall vara nyttig när jag åker bort. Men det spricker jämt!!! På nåt vis hör det till att äta pizza ta en glass och avsluta med chips. Justja provat en massa Holländsk ost har jag gjort oxå.

Det har duggregnat hela eftermiddan men på nåt vis ändå riktigt skönt att strosa runt. Förvånad att det är så mycket folk överallt. Riktigt bra shopping, tyvärr kan jag ju inte shoppa en massa eftersom jag reser med  endast handbagage. Men ekonomiskt tänkt så är det också riktigt bra.

Träffade en Holländsk FOP läkare som jag satt och pratade med i baren på hotellet. Vi har träffats vid flera seminarier tidigare. Men nu var första gången jag fick veta lite mer av hans historia med FOP som sträcker sig tillbaks ända till mitten på 70talet. Och hans enorma intresse för forskningen. Egentligen är han pensinär sedan många år tillbaka men är fortafande involverad i FOP. Fick även stund i baren med Chris fån UK som har en son med FOP och driver organisationen där plus att han är med i IFOPAs styrelse och IPC (mer om det på FOP Sverige scrolla på startsidan så kommer info om både IFOPA och IPC om du är nyfiken).

Men nu dax att ladda upp bilder från min dag, ta på mig skor och gå ner i lobbyn så jag kan posta det här inlägget. Jag har ingen wifi på hotellrummet, tänker inte betala 10€ för det. Dom eurosarna kan jag slösa på nåt annat.

Hejsvejs – Marie


  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.