Inrutade dagar / sköna vardagsrutiner

Att ta hand om mig själv halva dagen och jobba som en galning den andra halvan.

Mina dagar är på ett sätt ganska inrutade. Men jag gillar rutiner i vardagen. Då finns det utrymme för alla oförutsädda händelser som poppar upp i mailen och livet med Hugos FOP.

Förmiddan idag var superskön, som vanligt startar jag den med en kaffe sittandes på golvet i köket av den enkla anledningen att min kropp/rygg tycker bättre om att sitta på golvet än på en stol. Sen en löptur +4 och några regndroppar riktigt skönt väder även det var ganska segt att springa idag. Träningsvärk i axlar/biceps är småstörande när man springer. De dagliga träningsövningarna, stretch lite yoga och min utmaning  som jag kämpar med varje dag för att bygga styrka och hitta balansen till att kunna gå på händer om ett år. Jag har kämpat på ett tag men är inte alls kompis med den ”kråkan/crow pose” jag är rädd för att ramla och slå skallen rakt i backen, problemet sitter bokstavligen i huvudet.

Sen har jag packat, åker på FOP möte till Amsterdam i helgen. Haft telefonmöte med tv-produktionsbolag från England gällande FOP dokumentär. Och en massa maildialoger ang helgen och annat som behövde styras upp. Med andra ord fullt upp. Det är kul när man får till en skön balans på dagarna av utomhus, inomhus, träning, yta, lek och trams till väldigt seriösa och viktiga saker.

Hejsvejs – Marie


  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.