27h in Sthlm

Well spent time in Stockholm

Gillar den här typen av ego-stunder. Intesivt och välutnyttjad tid. Tog tåget kl.12.04 i går och innan dess hann jag med både löptur, strech & träningspass. Väl framme blev det promenad till Söder med ”fido” (rullväskan) som alltid är sjukt tung… Hur jag skall lyckas flyga till Amsterdam på FOP möte nästa helg med endast handbagage skall bli väldigt intressant.

Nedan lite bilder från igår. Tänk att man kan få så underbara vänner via sociala medier. Så mycket vi har skrattat och tramsat i 3-4år på Twitter. Lika kul att träffas i verkligheten. Tack Anna & Sara från Ö-vik, Glader från Vimmerby och Susanne från Sthlm. Och tusen tack Stefan och till Peter att vi fick komma på releasefesten allihopa och lyssna skön musik. Häftig story om Peter läs bilden nedan hur det kom sig att han släppt ett album i ”mogen ålder”.

Hejsvejs – Marie på tåget påväg hem 49år & 2par jeans rikare GRATTIS!

  
  

 
  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.