Väder & löpning

Otippat skönt väder 

Snöblandat regn +3c. Näe det är inte skönt egentligen. Jag blir lika förvånad varje gång jag tycker det är skönt trots det är kallt. Egentligen ett riktigt skitväder. Den där sköna känslan och lätta löpsteg var inte vad jag förväntade mig när jag tittade mig i spegenl iförd full ”galonmundering” keps, luva & asics gortex löpardojjer. 

”Strange how it can feel good to run when it’s +3c and snow mixed in the rain. Not what I expected when looking at myself in the mirror dressed for rain and asics gortex running shoes”

First blog post from my iPhone – Marie 

   

   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.