November – Citrin

Birthstones – Star sign stones – Gemstones – Magic – Jewelry

Vill du veta mer om månadsstenar, stjärnteckenstenar och stenars betydelse? (in Eng in the end)

 Jag har samlat all information här på hemsidan. Jag är ju lite nördig och gillar att ha koll på saker. När jag började göra mina hängen hade jag inte en tanke på att ta reda på och samla just den här biten. Men insåg ganska snart att det här är något väldigt många frågar efter och är nyfikna på. Så det föll sig naturligt. Även om jag använder mina hängen på diverse olika halsband så går det ju precis lika bra att ha en hänga i fönstret eller på anslagstavlan för lite extra energi eller som dekoration i ett snöre/kedja/band runt ett blockljus…eller ja… eftersom det är en hake så går det att kroka den i vadsomhelst. Citrinen som du kan läsa om här nedan är månadsstenen för November.

”Citrin is the birthstone of November. If you are interested and want to know more about birthstones, starsignstones and what different gemstones stands for. I have collected the information here on the website. Unfortunately it is all in Swedish but I think if you use google translate and have an ”open mind for google translated English” … Hm… If you already are reading this and have come this far I guess you are open minded for a not so perfect written English. This his is ME and my ”Swedish-Conversation-English” I like to write and share information and when I do that I like people to ”feel me” so the day we meet in person you will not expect my English to be perfect. The jewelry I make is not only ment to wear as a jewelry hanging in a necklace… It can also be used hanging in the window or as decoration or just a tiny beauty spreading energy at your office. Or like a lucky charm in your wallet.

”Citrin is a happy and positive stone that help us se the light in life… It can be used as a amulet to strengthen the self confidence…

Hejsvejs – Marie

Citrin-web IMG_18201.Spegelharmoni

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.